Pálházi Éva - Bénító Avatár?

2016.02.16 22:14

Ez itt a Maya, kedves - a te téridőbe bénult, zaklatott álmod. 
Emlékszel még?
Amikor megszülettél kaptál egy varázslatos, biológiai alapú számítógépet, egy különleges, önállóan működő masinát, amely otthont ad a szellemednek. Egy tökéletes érzékszervekkel rendelkező szerkezetet, amelynek fantasztikus képességei vannak a szívveréshez, a tüdők légzéséhez, a haj és a körmök növesztéséhez, az anyagcseréhez és sok más csodához. Káprázatos robot, amely a te felügyeleted nélkül is képes az önfenntartásra.
Te csak dőlj hátra és légy kedves ehhez a nagyszerű gépezethez, melyet emberi testnek neveznek. 
Mint egy értékes szolga - ez a te 'alkalmazottad'.
Etesd jól, gondoskodj róla megfelelően és használd okosan! - ez a test a te Földi Avatárod.
Ez a test a szellemed egyetlen lehetősége, hogy megnyilvánuljon, hogy tanuljon és fejlődjön az anyagi valóságnak ebben a víziójában. 
A szellemed egyetlen lehetősége, hogy átélje a szükséges érzéki tapasztalatokat. 
Igen, kedves, a tested egy minden képzeletet felülmúlóan tökéletes eszköz.
 
De álljunk meg egy pillanatra, mielőtt túlbecsülnénk ezt a szerkentyűt.
 
Bár a te boldog anyukád egyszerűen imádja az anyagi formádat, mégis, tartozunk az igazságnak egy vallomással.
A te biológiai alapú számítógéped kicsit butácska, csak egy kevés indító memóriával rendelkezik. 
Igen, a tested saját képességei nagyon hasonlóak az összes többi állat önfenntartó készségéhez.
De, van egy jó hírem!
Te NEM a tested vagy!
Te sokkal, de sokkal több és értékesebb vagy, mint a Földi Avatárod.
Mert van egy mindenható program, ami a rendelkezésedre áll!
Egy ingyenes számítógépes program, amelyet a Mindenható - Isten, Univerzum, a Nagy Szellem, vagy nevezheted, ahogyan kívánod - a Mindenható tervezett és szolgáltat folyamatosan. 
A te biológiai alapú kis butácska géped szárnyakat kap amint ezt a programot futtatod.
Áldottá vált Földi látomásod közepette Istenhez hasonló leszel.
 
De emlékezz! 
Emlékezz, kedves, a letöltést neked kell elindítanod!
Tiéd a felelősség!
 
Emlékezz és soha ne felejtsd el - a te élő gépezeted gyöngécske indító memóriája - nevezhetjük ego-nak - igyekszik megakadályozni a te megváltó törekvésedet.
Ez a buta szolga nem hibás, vagy rossz - nem!
Egyszerűen csak gyönge!
Gyűlöli a változásokat, egyszerűen csak fél minden újtól, csak ragaszkodik a mozdulatlan múlthoz és szeret dagonyázni a langyos pocsolyában. 
 
Ne engedd, hogy uralkodjon rajtad!
Lehet, hogy nem vagy tudatában a hatalmadnak, de te rendelkezel a készségekkel, hogy megszüntesd a gondolataid elviselhetetlen óbégatását, hogy elsimítsd az  ellenséges érzelmek hullámait és lecsendesítsd az elmédet. 
Meditáció! 
A meditáció a legjobb segítséged, hogy létrehozd a letöltés feltételeit. 
Talán a számítógéped kezdetleges indító memóriája - nevezhetjük ego-nak - elkezd tiltakozni, talán a külvilág kineveti az erőfeszítéseidet, talán a legközelebbi családtagjaid is elítélik a szándékodat, de te csak bízzál a belső hangodban, hallgass a lelkiismeretedre, csatlakozz a 'központi szolgáltatóhoz', telepítsd és használd a megváltó programot.
Egy egész életen át tart a folyamat, de abban biztos lehetsz, hogy a legfontosabb, alapvető fájlok - a Szeretet és Kedvesség! - telepítése után a megállíthatatlan változások elkezdődnek benned. 
Csak figyelj!
Először a tested küld megnyugtató jeleket. 
Visszatér az egészséged, egy békés gyógyító erő árasztja el a bensődet. Egy megmagyarázhatatlan jóllét simítja el a fizikai és lelki gyűrődéseidet. Ráébredsz, sőt, már biztosan tudod egy Felsőbb Akarat létezését.
Ezután a megszelídült anyagi valóság okoz meglepetéseket.
A váratlan viharok eltűnnek, egy megbízható nyugalom borítja be a környezetedet. Az élet eseményei alkalmazkodnak a szándékaidhoz, a célod közelebb jön hozzád, az utad könnyebbé válik. Nincs több ellenség. Az emberi lények kedvesen köszöntenek téged. A körülmények mind összefognak, hogy segítsék a sikeredet. Az egész Univerzum barátságosan támogatja a hétköznapjaidat.
Kibontakoznak a munkád eredményei és az Isteni létezés a leggyönyörűbb arcát mutatja meg neked.
 
Igen kedves, a te biológiai alapú számítógéped és a szellemi alapú programod együttműködése tökéletes.
Itt az ideje az öröméneknek! 
Halleluja!
Megérkeztél a valódi, igaz szellemi lényedhez.


Pálházi Éva



Angol változat
en-vagyok09.webnode.hu/news/a-paralyzing-avatar/
 

Keresés



www.leleklampas.hu/articles.php?article_id=58



MÁJA FÁTYLA ILLÚZIÓ
 
Szabadulás a varázslatból, a kába létből
 
Hamvas Béla: Scientia Sacra
 
„Beszennyezett lélek a felébredéssel hiába próbálkozik. A világ sötétségébe merült. Ez a sötétség az, amit Káli istennő, jin, májá jelent… Ez a veszélyes szakadék, ahol az emberi lélek teljesen elalhat, éberségét úgy elvesztheti, hogy sohasem ébred fel többé. Ezt érti a szöveg akkor, amikor így szól: ”lelkük meghalt”. Ez nem a fizikai halál, hanem az, amit a misztikusok második halálnak neveznek, amikor a lélek, mint az egyiptomi halotti könyv mondja: örökre az álomképek között bolyong – amikor, mint a tibeti könyv írja: a lélek visszamerül a varázsképek örök körforgásába.”
 
„A Véda ezt az állapotot varázslatnak (májá) nevezi. Az elvarázsolt lélek, aki azt hiszi, hogy ideje még nem érkezett el. A képeket valóságnak tartja. A képek az érzéki világ látványai az érzések és érzelmek, gondolatok, szenvedélyek, vágyak, a külső és belső világ különbsége, az élet és a lét különbsége, a földi és a szellemi lét különbsége, az Én és a Te és a Mi különbsége. Az ember ebbe a varázslatba be van zárva. S ebben a zártságban kiközösítve, külön individuumnak, Énnek hiszi magát. Ez a kába lét a Hádész, az alvilág egy neme.”
 
 
 
 
 
 

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode