Pálházi Éva - Hőn vágyott nyavalyáink?

2015.12.10 19:54

Igen, kedves, előfordulhat, hogy megbetegszel.
Érzed, hogy valami nincs rendben.
Lélek és test, Psziché és Szóma együtt szenved. 
A láz, a fájdalom elüldöz téged az orvoshoz, aki azonnal kézbe veszi a problémádat és magába szippant az egészségügyi rendszer.
Orvosi kivizsgálás, gyógyszerek és egyéb tudományos bűvészmutatványok következnek. És te az összes megpróbáltatásnak aláveted magadat, mert valódi, igaz bizalom hajt. 
Igen, mi mindannyian, az egész nyugati típusú civilizáció arra lett tanítva, hogy vakon higgyünk a tudományban, az orvosokban, az egészségügyi rendszerben.
Így hát te is, hűségesen követed az utasításokat.
Az idő telik, és lassan kiérdemled a 'krónikus beteg' státuszt. A tüneteid gyöngülnek majd erősödnek, a remény elhagy majd ismét visszatér ... és te megtanulsz együtt élni a betegséggel.
Sőt, már a betegség parancsol neked.
Nem mersz enni, mozogni, lélegezni, nem mersz szabadon élni. A betegséged szabályai meghatározzák a létezésedet.
És te behódolsz.
A kifejezések 'az én asztmám', 'az én magas vérnyomásom', 'az én cukorbetegségem', 'az én rákom' legalizálják ezt a kapcsolatot. Ettől kezdve törvényes és ideális társaddá vált a kórság. 
Bár talán észre sem veszed a változást, de elkezded érezni az azonosulást - igen, önmagadat a betegség által határozod meg. 
A családod és a munkatársaid gyorsan megismerik az új személyiségedet.
Az ő plusz törődésük és ráadás figyelmük meggyőz - jó úton jársz!
A figyelem középpontjába kerültél, mintha különlegessé váltál volna.
Az emberek szent borzadállyal nézik a nyavalyádat. 
Időnként már majdnem szeretetet érzel ... igen, a betegség nagyszerű eszköz, amellyel megszerzed a külvilág figyelmét és együttérzését.
És az új szemelyiséged megszilárdul.
Mindenki elégedett.
Nagy vásárlő erővel rendelkezel és egy egész vagyont áldozol a gyógyszergyárakra és az egészségbiztosításra. A kórság pedig hosszú távra rendezkedik be a testedben. Nagyon szereti ezt a helyzetet, élvezi hogy nincs veszélyben, te tökéletesen együttműködsz vele!
Igen!
A körülmények kiválóak hogy a nyavalyád elpusztíthassa a maradék egészségedet is. 
Lassan, de biztosan el is pusztítja.
Míg végül elpusztítja az egész életedet.
 
Állj meg, kedves, várj!
Emlékezz!
 
Volt-e egyetlen emberi lény a gyengélkedésed ideje alatt, aki beszélt neked a gondolataid erejéről?
Volt-e bárki, aki figyelmeztetett az érzelmeid mindenható teremtő erejére?
Volt-e valaki, mióta ebben a kórságban szenvedsz, aki mert beszélni neked a saját döntéseid saját felelősségéről?
 
Hát akkor én most megteszem.
 
Tudod, a gondolatok és érzelmek, mint valamiféle virtuális minták, kormányozzák, szabályozzák a testedet. A lelked minden suttogása bejut a sejtjeidbe és átépíti őket. A tested úgy viselkedik, mint egy kis buta alkalmazott. Elhiszi és megvalósítja az összes gondolatodat és érzelmedet. Nem képes kérdezni, nem képes védekezni, nem képes elbírálni az üzeneteid minőségét.
Igen, kedves, ha meg akarod őrizni az egészségedet, akkor a tested felé mindig világosan igaz, szeretetteljes, megfelelően kiegyensúlyozott üzenetet kell suttognod. 
 
És bizony szomorúan könnyű hibázni ... 
 
Te csak egy jól nevelt kislány, vagy épp egy rendes kisfiú akarsz lenni ... és átveszed a külvilág becsmérlő ítéletét. 
És az ítéletek vég nélkül hullanak rád, mint egy hideg novemberi eső ... és az üzenetek, amiket közvetítenek, amik egyenesen a sejtjeidbe épülnek - ezek az üzenetek mérget hordoznak. 
A tested pedig ezeknek a mérgező mintáknak alapján építi újjá magát - miközben a külvilág nagyon elégedett a viselkedéseddel. 
Igen.
Jól látod.
Feláldoztad a lelkedet és az egészségedet a parancsoló idegen utasítások kedvéért.
 
Ebben a pillanatban elkezded létrehozni a te saját, jellemző betegségedet.
 
Abban biztos lehetsz, hogy az orvos enyhíteni tudja a tüneteid fájdalmát, de egyedül sohasem gyógyíthat meg téged.
Csak te tudod meggyógyítani saját magadat amikor bátran megkeresed és kijavítod a gondolataid és a lelked belső hibáit.
Igen, tudom.
Nem könnyű feladni a megszokott állapotot.
Lehet, hogy a betegséged egy menekülési útvonal és felmentést ad a mindennapi élet kihívásai alól. Fáradt gyöngeséged pihenést követel, de a félelem nem engedi, hogy megállj.
A kórság éppen időben érkezik ... de higgy nekem, túl nagy árat fizetsz ezért az önbecsapásért.

 
Az igazság - az igazság az egyetlen kifizetődő megoldás.
Tiszteld magadat, kedves, engedmények nélkül ragszkodj hozzá, és mondd ki a saját, belső igazságodat, mindig ... és látni fogod, a gyógyulás automatikusan megérkezik majd.
 
Pálházi Éva





 

Keresés

 
 
 
gyogyitas.hupont.hu/
 
 


"Az energetikai gyógyítás ősidők óta ismert, és ma egyre jobban elfoglalja jól megérdemelt helyét a gyógyítás szerteágazó világában. Ma már mindenki hallott az auráról, az energiatestekről, a csakrákról. Mindegyikük fontos szerepet tölt be az egészségessé válás folyamatában.
 
A fizikai testben megmutatkozó tünetek csak következményei az energiatestekben meglévő problémáknak. Ezért a spirituális gyógyító nem is arra törekszik kizárólagosan, hogy ezeket a tüneteket megszűntesse, hanem a test-szellem-lélek hármas egységének helyreállítását végzi. Ha ez sikerül, a tünetek maguktól - mivel nincs már kiváltó ok - megszűnnek.
 
A spirituális gyógyításás során nincs szükség különböző segédeszközökre, gépekre, a beteg mindig a számára optimális és szükséges energiákat fogja kapni, hiszen a szellemi segítők sokkal jobban tudják, hogy mi szükséges az adott állapotban. Ezért fordul elő, hogy a kezelés során a gyógyító úgy érzi, hogy "leállt" az energiaáramlás, aztán néhány pillanat múlva újra beindul, csak akkor már egy más rezgésszinten és más intenzitással."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode